Video ghid inscriere

Pașii necesari înscrierii:

- se accesează „Creează cont nou” și apoi se completează informațiile personale solicitate, de tipul nume, prenume și adresă de e-mail validă.
- candidatul trebuie să își verifice căsuța de email, pentru accesarea link-ului de activare a contului (ATENȚIE, verificați și SPAM-ul, iar dacă este în SPAM, avem rugămintea de a-l marca „Not Spam”, adică mail legitim, pentru a nu întâmpina probleme pe viitor. Dacă mailul nu intră nici după 10 minute, solicitați retrimiterea codului de activare).
- după activarea contului, se accesează platforma de admitere online, pentru depunerea dosarelor de concurs, completând adresă de email și parolă declarate în momentul creării contului.

- după selectarea opțiunii „Adaugă dosar” se alege Facultatea cu tip studii (licență sau master), apoi Concursul la care candidatul vrea să se înscrie. O facultate poate avea unul sau mai multe Concursuri. Dacă acesta dorește să se înscrie la mai multe facultăți/concursuri, trebuie să depună câte un dosar electronic pentru fiecare dintre acestea.
- după selectarea concursului, candidatul are acces la Fișa Online de Înscriere care îi permite completarea informațiilor în mai mulți pași. Până la efectuarea ultimului pas, cel de trimitere dosar, se poate reveni oricând la pașii anteriori, dar odată încărcat documentul de plată, opțiunile alese nu vor mai putea fi modificate. Chiar și dacă ați închis browser-ul, datele introduse deja vor rămâne salvate.
- după ce ați completat datele personale, urmează să alegeți opțiunile și tipul de loc pe care îl doriți, în ordinea priorității. Este important să înțelegeți ce înseamnă tipurile de loc.